Knapp og kort

Jeg har vært i en vakker konfirmasjon i helga. Ungdommen i dag er egentlig helt fantastiske. Med fast blikk og stø stemme snakker de i til gjestene - som om det skulle være den naturligste ting i verden.
Jeg var innom Siv i Quiltegården på fredag og falt pladask for en englebarn-knapp fra Snella og Petronella. Den passet ypperlig på pose-gaven min til konfirmanten.
For noen år siden var jeg hekta på decoupage, og da laget jeg patchworkstoff-kort med decoupage-lim under og over stoffet. Det er artig å lage et kort som har samme stoff som et quiltehåndarbeide. Jeg laget tre kort her om dagen, og det ene ble konfirmantgave sammen med den lille posen. Jeg skulle gjerne ha laget en liten konfirmantgave til en guttekonfirmant neste helg. Men, hva "av stoff" kan en gutt synes er stas? Han er interressert i fotball, natur, fiske, data, Iphonen sin, ... Forslag mottas med takk.
Dagens musikk-forslag til deg: hør på "Black is the colour" - gjerne med irske Luka Bloom. Jeg har et par Spotify-invitasjoner igjen hvis du skulle trenge en:-)

Kommentarer

Hege LH sa…
Perfekt med knapp! :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

DILLA på pannebånd

Temperatur-årsteppe