Meshwork

Etter en svært lang tørke har jeg vært på quiltekurs for første gang på ca ett år! Og, "no sewing required". Jeg har vært på Meshworkkurs med Brita Rundgren hos Siw i Quiltegården - 8 timer totalt - fordelt på fredag kveld og lørdag formiddag. En ypperlig opplevelse!

Vi startet med å lage skråbånd med vlisofix, brukte skråbåndsbretter som matet inn vlisofix som ble strøket på baksiden av båndet (bretter fra Clover). Deretter satt vi renning og startet å flette. Vi lagde tre ulike mønster; ruter, kuber og stjerner. Mine ferdige produkter ble alle rundt 20x20cm (stjernene ble 15x22 cm).

Det finnes noen japanske bøker om temaet, som Siw skal ta inn til butikken. Jeg har googlet litt og funnet bilder fra et annet kurs hos Nordfjord Lappe- og Quilteklubb og denne boka ser fristende ut.

Da er det bare å tenke på hva jeg skal bruke mine tre paneler til; sminkepung, bokbind, veskedekor, dekor på klemmepung?

Kommentarer

Sølvis blog sa…
Kjekt å se at du er tilbake i quiltemodus. Fine paneler - gleder meg til å se dem på ferdige produkter.
Hege LH sa…
Dette ser jo helt glimrende ut... Alltid kjekt med nye teknikker! Må innrømme at mitt forsøk på meshwork i papir ikke ble helt 100%... ble litt mye å holde styr på. :-)
Berit sa…
Hei Mette. Jo alt bra i dag, hadde litt ubehag i går.
Ser ut som du hadde nok å gjøre på dette kurset. Ser artig ut. Gleder meg til å se når du blir ferdig.
Klem Berit

Populære innlegg fra denne bloggen

Temperatur-årsteppe

Heklede lyslykter til påske?

DILLA på pannebånd