Og det ble ....

Kuber i tre farger!

Kommentarer

Sølvis blog sa…
De ble jo kjempeflotte. Synes du har fått til skyggevirkningen bra.
Hei Mette
Syns du har truffet bra med grupperingen i valører. Ser omponerende ut dette her. Har du en videre plan?
Til mine åttebladstjerner: kanskje blir det et teppe med bare stjernene, som f.eks i den nye boka til Trine Bakke. Eller kanskje prøver jeg med på tepper "Gåsemor" av Rie Norum? Kjenner du det? Vi får se. Foreløpig koser jeg meg med å sy dem, og å få brukt noen av reproene jeg har samlet på.
Hege LH sa…
Kjempefine kuber! Dette må jeg jo prøve meg på... ;-) Kanskje med litt bredere strimler? Må det monteres på en bakgrunn?
Unknown sa…
Ja, synes det ble bra jeg :-)
Planen videre er å bruke mitt kubestoff til å lage små bilder (tre som skal henge sammen, ulik meshing), og å lage pynt på en sminkepung. Men, nå må jeg visst gjøre noe med symaskinen først - tråden bare ryker etter at det har blitt en stor ball med tråd på oversiden av nåla... hjelp!
Haldis sa…
Hei Mette! Tusen takk for kommentar på bloggen min. Dette er og ein trusepose, veldig kjekt å sy, veldig kjekt å ha. Har sydd mange i presang til venner, dei blir alle veldig fornøyd. Dei som ikkje har fått forventar å få i bursdags gave. Den er 30 cm høg og 25 cm brei. Sydd med fransk saum bak og nede, sammensydde hjørner og lukkekant oppe. Hempa er til å henge opp på kroken på baddøra på hotellrommet. Hempa og spissen med knappen er sydd i lukkekanten bak. Du har mykje fin i bloggen din, håpar snart å sjå ein trusepose. Lykke til.
Kjersti sa…
Hei Mette! vet ikke om du leste kommentaren på bloggen min. Jeg bruker et program som heter "picasa3". Du kan laste det ned gratis fra nett på google. Et enkelt og artig program. Si fra om du trenger hjelp! God Helg!

Populære innlegg fra denne bloggen

Temperatur-årsteppe

Heklede lyslykter til påske?

DILLA på pannebånd