En varm hals/buff/tube i påskeværet?

Hei - her er jeg igjen. Jeg har jo vært her hele tiden, men mer i jobb-modus enn sy/strikk/fotografere-modus. Men, jeg har strikket endel - denne våren har det mest gått i hals/buff/tube-produksjon. Jeg har forelsket meg i garnet "Abuelita tjukk merino" som jeg har kjøpt fra Pickles, og det finnes i mange nydelige farger. Selv om garnet er 100% ull verken klør eller stikker det, og det er godt å arbeide med.

Til min mor har jeg strikket en vridd hals med mønster fra Pickles bloggen. Jeg strikket de to maskene som skal sammen i bakre maskeledd, og husk å holde orden på hvor omgangen din starter. Mamma's hals er i fargen snøkrystall - og jeg har lagt til litt rillestrikk noen omganger nederst og øverst på buffen fordi jeg syntes det ble finest (ja, har laget en uten til meg selv og syntes den vridde seg for mye oppe og nede). Denne buffen er så løs og ledig - og kan godt brukes nå som kalenderen viser april - og spesielt i dagens Trøndervær. God strikking - og god påske!

Kommentarer

RandiA sa…
Dette var lekkert, Mette!
Hege LH sa…
Så bra, der er du jo! :-) Kjempefine buffer... og det fargeutvalget hos Pickles var jo lekkert... (hadde blitt fine hekleblomster av det).
God påske! Klem Hege
Sølvis blog sa…
Nydelgi hals, og jeg er sikker på at den gjør nytta si ja.

Populære innlegg fra denne bloggen

Temperatur-årsteppe

Heklede lyslykter til påske?

DILLA på pannebånd