Hekleruter

Det er mange som er i gang med heklerutene til DROPS mønster fra hefte 125. Og, nå som det er garnsalg med 30% på DROPS Delight ut mai så er det veldig fristende å prøve seg litt - selv for en heklenybegynner som meg. Med god help av DROPS heklevidoer, har jeg også lært meg staver, fastmasker, kjedemasker, luftmasker. Jeg har startet med fargen 07 - som er brun/blå/beige - som stua mi - og den litt vage planen er pute-forstykke på 4x4 ruter. Da kan jeg nesten tenke lappeteknikk. Har noen sett kombinasjon av lappeteknikk og hekling? Lenke? Mer inspirasjon:

  • Sølvi har laget i fargene 05, 08, 09, 10 og 11: Sølvi's blog, og
  • Hege har blant annet laget i fargen 14 Heges blogg. Hege - du må legge ut bilder av de andre fargene du har laget av også!

Kommentarer

Kjempefine hekleruter! Blir nok et flott teppe dette!
Ha en god helg,
Laila
Sølvis blog sa…
Flott farve du har valgt også. Ser ut som vi må¨ha oss ett hekletreff snart. Og Hege har lagt ut bilde av masse forskjellige farver, bare rull ett stykke bakover i bloggen hennes.
Kirsti sa…
De er knallfine, Mette. Tror jeg må ta meg en tur på Jens Hoff over helga :o)
Hege LH sa…
Kjære Mette, dette er nydelig! :-)
Jeg har heklet masse i april... i fargene 8, 9, 10 og 11 - og til slutt 14, men favoritten ble nr 11 i mitt prosjekt. Dvs. den blå-brune er favoritten i mitt neste prosjekt... med bestemorruter i dobbelt garn. ;-)
Hege LH sa…
Ang. lappeteknikk... kanskje det går å kombinere med å lage lappepute (front+bak), og så quilte fast heklelappene... har ikke sett det noe sted, men det kan bli stilig... særlig med alle de fine blå/brune stoffene dine... kan evt. slippe å hekle/sy sammen de 4x4 heklelappene hvis det er et poeng... Jeg har forresten en jakke der en heklebrikke er sydd på, det fungerer helt fint der. ;-)

Populære innlegg fra denne bloggen

Temperatur-årsteppe

Heklede lyslykter til påske?

DILLA på pannebånd