JULESTEMNING med nye spisebrikker

I min lille familie, bestående av mor og to sønner, spiser vi ved et lite kjøkkenbord - med høye stoler til. Slik at vi kan komme litt opp fra gulvet og få se ut av vinduet på verden utenfor (11 etasjer ned). På det lille kjøkkenbordet er det ikke plass til standard spisebrikker - det blir det for trangt til. Men, tre spisebrikker på 18x11", dvs. 46x28cm, det fikk vi plass til.

Jeg fant frem alle de mønstrede og rutete julestoffene mine, og kuttet kvadrater på 4x4", og hygget meg med pusling, til jeg fant noe jeg likte. Så sydde meg sammen slik at det ble 3 biter i høyden og 5 i bredden. Så var det maskinquilting av forstykke, vatt og bakstykke, og til slutt sydde jeg på verdens søteste lukkekant med navn på julenissens reinsdyr (ja, det stoffet kjøpte jeg nytt i år på Quiltegården).

Med juleservietter fra Ikea og duftelys i rødt og grønt har vi hadde veldig hyggelige frokoster så langt i desember. Nå er sønnene reist fra mor til far i et par uker, så nå får mor tenne lys alene.

Kommentarer

Hege LH sa…
Nå ble jeg fylt med julestemning igjen! Herlig stoffkombinasjon, med både jul og litt utradisjonell jul sammen. Må få se nærmere på disse...

Klem Hege

Populære innlegg fra denne bloggen

Heklede lyslykter til påske?

Temperatur-årsteppe

Strikkepinnemappe