DILLA på pannebånd

I ustabilt Trondheimsvær kan det være greitt å ha noe på hodet som ikke er alt for varmt, men allikevel holder kulda ute -- kanskje et pannebånd? Vel, idag helst sammen med allværsjakke med hette og vannfast mascara. Jeg ble først inspirert av en annen blogg -- withlov3 -- som hadde strikket bredt pannebånd med Marius mønster fra boka "Norsk Strikk". Hun hadde skrikket i Lima fra DROPS i duse farger. Jeg forsøkte meg først på beige og blått i Lima, men så er det veldig få farger å oppdrive av det garnet i butikkene i Trondheim- så jeg gikk over til det noe dyrere DROPS merino extra fine. Da har det blitt Marius-pannebånd i beige og rosa til min mor. Dette pannebåndet ble litt bredt for mitt hode, så jeg saumfarte boka etter andre klassiske mønster som er smalere enn Marius-borden, og fant både snøkrystaller og hjerter (fra tommelen til en vott). Så, nå har det blitt snøkrystaller i rosa og beige og hjerter i lilla og beige, så da må jeg vel forsøke andre kombinasjoner også. Og så skal jeg kanskje prøve meg på å utvide til lue? Det skal visst bli vinter neste helg.

Kommentarer

Sølvis blog sa…
Kjempefine pannebånd. Er det bare å legge inn bestillibg?
Hege LH sa…
Og jeg som aldri har skjønt meg på pannebånd før... Men disse var jo bare idylliske og kjempelekre - både farge- og mønstervalg!! :-) Og så mønsterstrikk da! ;-)

Jeg har strikket meg sjalet i alpakka boucle, og både jeg og Kaja bare "må ha det".
Mette sa…
Hei Sølvi, er ikke sikker på om mine strikkekunnskaper er gode nok for bestillinger :-) Men, strikker gjerne et til deg hvis du ikke kikker alt for nøye på avfelling og sånt. Soveposen til tlf din var skikkelig lækker!

Hei Hege og Kaja, så artig med boucle til Kaja da - super ide! Har kjøpt rosa og blått bouclegarn på tilbud - kanskje de passer bedre til barn enn voksne? Laget du barnesjal som var halvparten av voksensjalet? Dvs. ca et nøste?
Hi, nice blog & good post. You have beautifully maintained it, you must try Travelling to India this website which really helps to increase your traffic.

hope u have a wonderful day & awaiting for more new post. Keep Blogging!

Thanks By:-

Travelling to India
Kashmir Holiday Packages
Kerala Vacation Packages
Travel Agency in India
Unknown sa…
Hei, skulle ønske jeg hadde mønsteret på hjerte pannebåndet! Det var kjempe fint :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Temperatur-årsteppe

Heklede lyslykter til påske?

Strikkepinnemappe